سن مناسب:
دستور پختی که در این متن آمده برای کودکان شش تا هشت ماهه در نظر گرفته شده است، یعنی حتی میتوان از سرلاک ارزن به جای سرلاک برنج برای شروع دادن غذای کمکی به کودک استفاده کرد.
همچنین زمان آمادهسازی و پخت سرلاک ارزن در مجموع ۲۰ دقیقه خواهد بود.
مواد لازم برای تهیهٔ:
مقدار مواد اولیهای که در زیر عنوان شده، چیزی در حدود یک لیوان از این سرلاک را برای شما آماده خواهد کرد. مواد اولیه برای تهیهٔ سرلاک ارزن شامل موارد زیر است:
- ۳ قاشق غذاخوری ارزن
- یک لیوان آب
- شیر مادر یا شیر خشک به میزان مورد نیاز
طرز تهیهٔ سرلاک ارزن
ارزن را یک تا ۲ دقیقه یا تا وقتی شبیه آرد نرم میشود، آسیاب کنید.
آب را داخل تابه بریزید و ارزن را با آن مخلوط کنید.
مخلوط را به جوش برسانید و بعد شعله را کم کنید، طوری که در حالت جوش ملایم بماند.
در ظرف را ببندید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بپزد.
سپس محتویات تابه را مرتب هم بزنید.
بعد ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید سرد شود و در این فاصله چند بار آن را هم بزنید.
شیر مادر یا شیر خشک را به میزان مورد نیاز اضافه کنید تا قوامی نرم پیدا کند؛ سرلاک ارزن کودک شما آماده است.
مواد مغذی موجود
تحلیل مواد مغذی این غذا که در زیر آمده به ازای هر دو قاشق غذاخوری محاسبه شده و درصدها به معنای مقدار و میزان نیاز روزانه به این ویتامینهاست:
- ۲۲ کالری
- یک گرم پروتئین
- ۴۰ درصد منگنز
- ۱۰ درصد منیزیم
- ۱۰ درصد ویتامین B