رپرتاژ

تبلیغات

دلپری 2
تبلیغ 2

طرز تهیه حریره بادام برای نوزادان

حریره بادام

پس از آنکه نوزاد شما به شش ماهگی رسید دیگر زمان خوردن غذاهای کمکی است.

حالا شما می توانید بعضی غذاهای مناسب را در برنامه غذایی کودک خود قرار دهید تا علاوه بر راحتی هضم، ارزش غذایی بالا نیز داشته باشد.

یکی از غذاهای مقوی و سنتی ایرانی که به رشد جسمی و ذهنی کودک کمک خوبی می کند حریره بادام است.

 

چرا حریره بادام؟

از آنجا که بادام پایه اصلی این غذا است و به آن فرنی بادام نیز گفته می شود خواص فراوان دارد و منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است.

بادام سرشار از ویتامین E است که خوب می دانیم در عملکرد مغز موثر است، منبعی غنی از کلسیم، پتاسیم، آهنم، منگنز و … است .

علاوه بر این ها برای رشد و استحکام استخوان و نیز جلوگیری از پوکی و نرمی استخوان مفید است.

حریره بادام خوشمزه به اصطلاح بنیه کودک را قوی می سازد و انرژی بدن را بالا می برد و چاق کننده نیز هست.

این غذای کمکی خوشمزه از نظر طب سنتی نیز دارای ارزش غذایی فراوان است .

از این رو خوردن حریره بادام برای بزرگسالان و جلوگیری از مشکلات استخوانی در کهنسالی  هم مناسب دانسته شده.

ما در کیدمام طرز تهیه حریره بادام را برای شما آورده ایم:

حریره بادام ساده

تهیه حریره به شیوه های مختلف صورت می گیرد.

به عنوان مثال عده ای حریره بادام را با شیر خشک، نشاسته، آب، حریره بادام با آرد برنج و … درست می کنند که در هر صورت نتیجه یکی است.

دقت کنید فرنی بادام شباهت بسیار به حلیم فرنگی و پتاژ کرم فرانسوی دارد (potage crème)

طرز تهیه حریره بادام

مرحله اول:

برای درست کردن این غذای مقوی  اول لازم است پوست دام را جدا کنیم که دو روش ساده را ذکر می کنیم:

– بادام را دو ساعت در آب جوش قرار دهید و بعد به راحتی پوست آن را جدا کنید.

– بادام ها را در آب در حال جوش بریزید بعد از سی ثانیه آب کش کنید و در آب سرد قرا دهید و به راحتی پوست را جدا کنید.

مرحله دوم :

بادام را با رنده بسیار ریز رنده کنید، آن را در شیر بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.

 

همچنین بخوانید: طرز تهیه سرلاک با ارزن

 

مرحله سوم:

آرد برنج و شکر را مخلوط کنید مقداری از شیر گرم را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله  های آن باز شود و بعد به ظرف حاوی شیر و بادام منتقل کنید.

مواد را پیوسته با همزن مفتولی یا چنگال هم بزنید تا حریره به غلظت مناسب برسد (غلظتی مانند فرنی داغ).

مرحله چهارم:

حریره بادام را پس از قوام آمدن در حالی که داغ است از صافی رد کنید تا یکدست شود.

اگر برای بزرگسال حریره درست می کنید می توانید مایه را صاف نکنید و به همان صورت سرو کنید.

حریره بادام

 

نکات کلیدی تهیه حریره بادام:

–  اگر این غذا رابرای افراد بزرگسال تهیه میکنید میتوانید یک عدد چوب دارچین را داخل شیر بیاندازید.

– برای تهیه حریره بادام با نشاسته می توان هم از نشاسته گل و هم نشاسته ذرت استفاده کرد.

نشاسته گل را با کمی شیر یا آب مخلوط کنید تا نرم شود و بعد در غذا به کار ببرید.

حریره بادام  آماده است. نوش جان

لینک کوتاه این مطلب:

https://kidmam.ir/?p=58642

اشتراک گذاری این مطلب

مطالب مرتبط

مشاغل VIP

دکتر مریم شهبازی
آتلیه عکاسی سها
کودک
جشن
کلینیک
آتلیه
مهدکودک
ماساژ
رستوران
سیسمونی
اسباب بازی
لیاس مادر
لباس کودک

رپرتاژ

تبلیغات

دلپری 2
تبلیغ 2
پیمایش به بالا