1- نقش PH رحم در تعیین جنسیت:
اسپرم مرد ( كروموزوم y) در محيط قليائي بهتر زنده مي ماند، ازطرفي محيط رحم در زمان تخمك گذاري (14 سيكل ماهانه 28 روزه) داراي PH بالا و قليائي است .
در صورتي كه لقاح در اين روز تخمک گذاری صورت گيرد به احتمال زياد جنين تولد يافته پسر خواهد بود .
در غیر این صورت چون PHدهانه رحم پايين و اسيدي است كرموزوم X بيشتر زنده مانده و احتمال دختر شدن جنين بيشتر است.
2-زمان آميزش:
خانمها هر ماه در اواسط سيکل خود يک يا چند تخمک که از نظر کروموزومی فقط X هستند توليد می کنند و در مقابل آقايان دارای دو نوع اسپرم حاوی کروموزومهای جنسی Xو Y هستند.
در واقع اين مرد است که جنسيت سلول تخم را تعيين می کند.
اگر تخمکی که حاوی کروموزوم جنسی X است با اسپرم حاوی کروموزوم جنسی Y لقاح يابد سلول تخم مذکر شده و اگر تخمکX با اسپرم حاوی X لقاح يابد سلول تخم مذکر می شود.
اگر آميزش در حوالی زمان تخمک گذاری صورت گيرد ، پسر بدنيا خواهد آمد چرا که در زمان تخمک گذاری ترشحات دهانه رحم از هميشه قليايي تر و رقيق ترو ارتجاع پذير تر است و حرکت اسپرمهایY را بسيار سهل و آسان می کنداما اگر مقاربت ۳تا ۴روز بعد يا قبل از تخمک گذاری اتفاق بيفتد شانس پسر شدن بشدت کاهش می يابد و احتمال دختر زياد می شود .
همچنین بخوانید: نقش “زمان” در افزایش شانس بارداری را جدی بگیرید
3- رژيم غذايي و جنسيت جنين:
دنبال کردن یک رژیم غذایی خاص و درست به زوجهای جوان کمک میکند بتوانند جنسیت کودک خود را تا حد زیادی پیش از بارداری تعیین کنند.
به عنوان مثال، مصرف غذاهایی که منابع غنی از دو ماده معدنی کلسیم و منگنز هستند مثل سبزیجات سبز رنگ پیش از باردار شدن، احتمال به دنیا آوردن فرزند دختر را افزایش میدهد.
از سوی دیگر زنانی که بیشتر از خوراکیهای حاوی پتاسیم و سدیم مثل موز و سیب زمینی استفاده کرده بودند، احتمال پسرزایی بیشتری داشتند؛
البته این مورد دوم هنوز به طور جداگانه مورد آزمایش قرار نگرفته است.
این متخصصان معتقدند که دنبال کردن یک رژیم غذایی خاص و درست به زوجهای جوان کمک میکند که جنسیت کودک خود را تا حد زیادی بتوانند تعیین کنند.
به گزارش روزنامه دیلی میل، این رژیم غذایی باید چندین هفته پیش از باردار شدن به کار گرفته شود.
این متخصصان برای دستیابی به نتایج فوق مدت ۵سال روی ۱۷۲زوج آزمایش کردند که تمایل داشتند فرزند دختر داشته باشند.
چه بخوریم؟
انواع معینی از میوهها و سبزیها به خاطر ارزش تغذیهای ویژه باید به طور منظم در طول روز انتخاب شوند و اینها انواعی هستند که حاوی ویتامین A و C و فیبرند.
همچنین تنوع در انتخاب نکته مهمی است، زیرا میوهها و سبزیها مواد مغذی دیگری چون فولات، پتاسیم، کلسیم و آهن را نیز فراهم میکنند.
انتخاب متنوع باعث میشود که ما از فواید بیشتر میوهها و سبزیها بهرهمند شویم.
بر طبق توصیه متخصصین تغذیه، مصرف مکملهای رژیمی به جای میوه و سبزی کار اشتباهی است.
زیرا مکملها فواید تغذیهای شناخته شده یا ناشناخته میوهها و سبزیها را ندارند.
غذاهای غنی از فولات خطر نقصهای تولد را کاهش میدهد. لوبیاهای خشک، کلم دکمهای، مارچوبه، آب گوجه فرنگی و آب پرتقال منابع غنی از فولات هستند.
اندازه هر واحد:
به پیشنهاد انستیتو ملی سرطان یک واحد میوه و سبزی عبارت است از:
۱) یک میوه متوسط یا نصف فنجان میوه خرد شده
۲) سه چهارم فنجان یا ۱۸۰میلیلیتر آب موه صد در صد خالص
۳) یک چهارم فنجان میوه خشک
۴) نصف فنجان سبزیهای خام بدون برگ یا پخته شده
۵) یک فنجان سبزیهای برگدار خان مثل کاهو
۶) نصف فنجان، لوبیای پخته، نخود، عدس، لوبیای قرمز و لوبیای چیتی
در انتخاب میوهها و سبزیهای دریافتی و روزانه افراد، انستیتوی ملی سرطان توصیه میکند:
حداقل یک واحد میوه یا سبزی غنی از ویتامین A در روز انتخاب شود.
حداقل یک واحد میوه یا سبزی غنی از ویتامین C در روز انتخاب شود.
حداقل یک واحد میوه یا سبزی غنی از فیبر در روز انتخاب شود.
چندین واحد از سبزیهای خانواده کلم در هفته نقش حفاظتی در برابر برخی سرطانها دارند.
منابع غنی از ویتامین :A
زردآلو، گرمک، هویج، کلمپیچ، کاهو، انبه، برگ خردل، کدو تنبل، اسفناج، سیبزمینی شیرین، کدو زمستانی.
منابع غنی از ویتامین :C
زردآلو، گل کلم، کلم، گرمک، گریب فروت، خربزه، کیوی، انبه، برگ خردل، پرتقال، آناناس، اسفناج، توت فرنگی، فلفل دلمهای، نارنگی، گوجه فرنگی، هندوانه، آلو.
منابع غنی از فیبر:
سیب، موز، انگور سیاه، کلم بروکسل، هویج، گیلاس، نخود و لوبیای پخته، خرما، انجیر، گریب فروت، کیوی، پرتقال، گلابی، آلو، تمشک، اسفناج، توت فرنگی، سیب زمینی شیرین.